Вітання з Днем Ангела

 

 

 

Духовенство, клір та прихожани Воскресенського собору щиро вітають настоятеля храму, протоієрея Георгія Бензюка, з Днем Ангела!

Від щирого серця бажаємо Вам міцного здоров’я, безкрайньої любові та милості Божої. Нехай милосердний Господь допомагає Вам у всіх Ваших пастирських справах, що Ви розпочали і проводите, а святий Ваш покровитель і заступник перед престолом Господнім, великомученик Георгій Побідоносець посилає мудрість терпіння та виваженість.

Приклад непохитної вірності Христу цього славного святого нехай завжди зміцнює Вас у несінні священницького служіння. Милостивий Спаситель заступництвом вмч.Георгія нехай збереже Вас в міцності душевних і тілесних сил на довгі роки, посилаючи Свою рясну допомогу в трудах на благо Церкви Христової.

Від усієї душі бажаємо, щоб Всемилостивий Господь благословив Вам надалі залишатись тою людиною, яка не шкодуючи своїх сил, через своє щоденне самовіддане служіння Богу допомагає вірним чадам Святої Церкви побачити живий образ Христа та відшукати єдину вірну дорогу до Небесного Ієрусалиму

 

 

 

 

 

 

(38)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *