Турнір з футболу серед учнів Недільних шкіл

 


15 жовтня з благословіння благочинного Ковельського міського благочиння протоієрея Володимира Ровінського, за ініціативи протоієерея Василія Андрущака, що є головою Молодіжного відділу Ковельського міського благочиння та за підтримки настоятелів храмів, відбулися змагання по футболу серед дитячих команд Недільних шкіл м.Ковеля.

Такий захід проводиться у місті вперше. Завдяки організаторам були замовлені медалі, кубок, подарунки та призи учасникам.

Змагання наповнилися спортивним запалом, веселими емоціями та добрим настроєм. На стадіоні були присутні вболівальники та глядачі!

Участь у змаганні брало 4 команди. Це команда Свято-Воскресенського собору, команда Миколаївського храму, команда Пантелеймонівського храму та храму Почаївської ікони Божої Матері. В результаті змагань оголосили призерів. Перше місце виборола команда Недільної школи нашого  Воскресенького собору!  Другу сходинку посіли юні футболісти Пантелеймонівського храму (настоятель протоієрей Володимир Шкварок). А третє – дісталося спортсменам Миколаївської церкви (настоятель Иван Кудласевич).

Нагороди та солодкі призи переможцям вручав благочинний Ковельської округи протоієрей Володимир Ровінський та голова Молодіжного відділу протоієрей Василій Андрощук.

Після змагань діти мали можливість відпочити біля костра, посмажити ковбаски та поспілкуватись.

Метою заходу було об’єднати православних ковельських підлітків у достойну, велику команду, котра буде дружньо та впевнено здобувати нові перемоги у сучасному житті.

(18)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *