Галерея

Сповідь духовенства

7 липня, у день вшанування Різдва Іоанна Предтечі, Вербський монастир, що заснований в сиву давнину на острові під Ковелем, святкує своє престольне свято.

Намісник обителі архімандрит Варлаам (Бойчук) є духівником духовенства Ковельського міського благочиня. З його ініціативи, та з благословіння керуючого архієпископа Володимир-Волинського та Ковельського ВОЛОДИМИРА ,щороку усі священики Ковеля приступають цього дня до таїнства Сповіді та разом причащаються Тіла та Крові Христових.

Святковий день видався гарним, сонячним. Літургію звершували на вулиці, на розкопках фундаменту спаленого у роки Другої світової війни монастирського Троїцького храму.

Богослужіння на монастирському острові ковельчани особливо люблять, тому і на престольне свято зібралися у великій кількості. Значна кількість присутніх на Літургії приступили до Святого Причастя.

Традиційний Хресний хід завершився вітаннями на адресу громади монастиря та спільним співом «Многая літа». На завершення свята, отець Намісник запросив усіх паломників на святкову трапезу, котра стала доброю нагодою для продовження спілкування між православними ковельчанами з різних храмів.

(211)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *